HTML

mindennapok

Minden nap történik valami...és szeretném megörökíteni az észrevételeimet, érzéseimet!

Friss topikok

  • Kadarka Jánoska: Na mi lett az esküvővel, megvolt? És azóta minden OK? (2020.09.12. 21:24) Lehetetlen?
  • cod: @Nyalfi: Kedves "Barátom" ha figyelmesen olvastál volna rájöttél volna h én is a neten találtam ez... (2011.07.19. 12:34) bakancsfűzők és szineik...érdekes...
  • Nussi: Egyébként, én biztosan úgy csinálnám, hogy fognék egy papírt, és több részre osztanám. Pl. Ki az,... (2010.06.07. 20:31) E
  • lelketlen: Hát sok-sok kitartást kívánok hozzá. Hidd el értelek, én is csúszok, saját hibámon kívül, még1 fél... (2010.01.21. 16:26) Nekem nem ketyeg az órám!
  • Nussi: Jeeeeeeeeeee! :D És MEGLEPETÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS! ^^ Szeder (2009.08.07. 16:56) nyári pillanatok

Linkblog

Milyen is volt ez az év?

2009.01.02. 16:31 | cod | 5 komment

Címkék: évösszegző

Év összegzés:

2008: alapjában véve tanulságosan szar év volt. Jó hogy vége, kár hogy nincs rá semmi biztosíték, hogy jobb lesz.

Februárban már meg volt az első szakításom, amit ugyan nem bánok, de máskor inkább kihagynám az exemre rendőrthívós, ordítozós, félős, titokban Dokival smsezős időszakot. Márciusban kezdődött az egész Dokis ügy, az elején kíváncsiságból, csak szex és más semmis kapcsolatból egy igen erőteljes egymással harcolós, vívódós, hol jó hol nem jó, de mindenkép egyedi és varázslatos és megismételhetetlen. Egy jó pszichiáter és egy megzuhant diáklány nevetséges majd egyre komolyabb kapcsolata, ami mára már egy ismerősi viszony. A nyár eleje így telt, hol vele, hol nem. Nem dolgoztam túl sokat, és valahogy semmi sem ment. Nyár végén közölte a drága sulim, hogy áttettek költségtérítéses képzésre, így az anyagi problémáim az év következő felére biztosítva voltak. Nyár végére túl voltam a második szakításomon is…

Úgy érzetem magam, mint egy jó nagy rakás….   Szerencsétlenség. Egy hülye, naiv nem törődöm csajnak, aki meg sem érdemli, hogy bárki szeresse. Azt hiszem ennél mélyebben még soha nem voltam, és remélem nem is leszek. A kudarcok hegei azóta is jól kivehetőek, és az egykor olya kemény, erős, nagyon ritkán sírós csajból egy hülye nyavajgós féltékenykedős lány lettem. Elég brutálisan neki álltam a bulizgatásnak és az ivászatnak is. Egy ilyen részeg pillanatomban láttam meg Tomit, és hogy, hogy nem, arra jutottam: leszólítom. Bár már régebbről ismertük egymást, csak köszönő viszonyban voltunk, vettem a bátorságot és oda mentem hozzá. Tíz perc beszélgetés után, meg hívott egy koktélra, így biztos lehettem benne, annyira azért nem bánja, hogy oda mentem (állítása szerint akkor még nem sejtette, hogy akarok tőle valami ----talán akkor még én sem.) Táncoltunk, elég sokat, mire végre megcsókolt. A bulinak vége lett, ő haza indult. Én is haza találtam valami iszonyatos hajnali órában( ő nem is mert kb 8óra volt) Több iwiwes levél, és még egy csókolózós részeges buli után, végre egyszer felhívott, hogy most már menjünk együtt bulizni, ez volt szeptember 29-én. Akkor fogta meg először a kezem. Bátortalanul, de kedvesen és ekkor kaptam meg tőle az első józan, de nem józanító, inkább megrészegítős csókot. (ez az évnek nem a rossz oldalához tartozik). A féltékenykedős lány kénytelen volt össze szedni magát, mert a nemhívfelnapotnaegyszerakkorsírok tulajdonság nem jött be se neki, se a megmentőnek. Próbálkozok, próbálkozok….

Az évnek vége lett, és kezdődik egy másik.

Egy remélhetőleg sokkal jobb év….

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://codhun.blog.hu/api/trackback/id/tr21853499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nussi 2009.01.02. 16:35:35

Biztos vagyok benne, hogy ez az év jobb lesz :) Egyszerűen jobbnak KELL lennie!

cod 2009.01.02. 16:40:59

én is nagyon remélem, Majd jobbra csináljuk:)

Nussi 2009.01.02. 16:42:50

Csak gondoljuk át higgadtan a dolgokat. Mindjárt lesz egy kisbabánk! Nem hiszem, hogy van olyan dolog, ami ezt az örömöt el tudná rontani :)
Éljünk olyan igazán rákendrollosan az idén. Törődjünk annyit másokkal, amennyit másik törődnek velünk. És ne sírjunk. Jön másik :)
N.

cod 2009.01.02. 17:04:47

így így...:) Szeretlek ám:)

Trallabille 2009.01.02. 19:34:08

Hmm hozva cinizmusom: ezt dobta a gép?!...

A valóság az, hogy lám-lám most is szeretsz valakit, igazán, szívből és voilà az élet ismét megy tovább. ennyire egyszerű. Lehet vele maradsz örökre, lehet holnap szakítasz vele, nem tudod mit hoz a jövő, a múlton meg ne keseregj, arra van ott más;)
Ne feledd a hidrafejű cápabölények, csak a keserű embereket fenyegetik;)
süti beállítások módosítása