HTML

mindennapok

Minden nap történik valami...és szeretném megörökíteni az észrevételeimet, érzéseimet!

Friss topikok

  • Kadarka Jánoska: Na mi lett az esküvővel, megvolt? És azóta minden OK? (2020.09.12. 21:24) Lehetetlen?
  • cod: @Nyalfi: Kedves "Barátom" ha figyelmesen olvastál volna rájöttél volna h én is a neten találtam ez... (2011.07.19. 12:34) bakancsfűzők és szineik...érdekes...
  • Nussi: Egyébként, én biztosan úgy csinálnám, hogy fognék egy papírt, és több részre osztanám. Pl. Ki az,... (2010.06.07. 20:31) E
  • lelketlen: Hát sok-sok kitartást kívánok hozzá. Hidd el értelek, én is csúszok, saját hibámon kívül, még1 fél... (2010.01.21. 16:26) Nekem nem ketyeg az órám!
  • Nussi: Jeeeeeeeeeee! :D És MEGLEPETÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS! ^^ Szeder (2009.08.07. 16:56) nyári pillanatok

Linkblog

pad alól a két szék fölé?

2008.09.18. 11:43 | cod | 2 komment

Hát nem is tudom.

Olyan sok mindent akartam elmesélni, most meg hirtelen nem jut eszembe semmi sem:)

Na jó talán...

Kedd este volt, Gábor, Ivcsi és Csabi ültek a szobában, meg én is. Nevetgéltünk, meg minden félén poénkodtunk. Már délután kaptam iwiwen üzenetet Mc Táncoslábútól, hogy ő beteg és nem hiszi hogy megy Szántó-napokra, meg amúg is B nyitóbuli lesz. Ebből persze én nem hoztam le, hogy aznap este, úgy gondoltam, hogy majd egyszer lesz, és le sem esett elsőre hogy mi is az a "B".

Gábor mondta hogy nem-e megyünk inkább B-be. Azon agyaltam, hogy mi az, és le is esett!

Hát persze a Boszorkány koli mulatója, jaj de jókat buliztunk ott, én is beindultam, mennjünk inkább B-be. Viszont amikor kimondtam, egyből eszembe jutott, hogy a Szántó-napokat beszéltük meg Dokival, méghozzá pont ezt a keddi napot! Írtam hát neki smst(jössz Szántó-napokra, mert ha nem akkor máshová megyek), amire olyan választ kaptam hogy "én sem biztos hogy megyek, lázas vagyok. Érezd jól magad...." Jól van mondtam, nem baj, Mc Táncoslábú biztos ott lesz B-ben...

El is inultunk, először teszibe sörért, aztán fel Gáborékhoz. Megfogadtam, hogy ez az este nem a piálásról fog szólni, szép leszek, kedves leszek, és jó kislány...

Fel mentünk koliba, ahol rögtön Nándiba futottunk, ő aztán oda vezetett minket Diselhez, aki a pecsétet osztogatta (spórolás: 1000ft:))

Ezután felmentünk és megnéztük az vadonat új koleszt. Fantasztikus, tényleg, le a kalappal. Szívesen laknék ott. Gyönyörű! Lementünk, és kibe botlok, szerintetek? Doki... Mit keres ez itt? gondoltam magamban és köpni nyelni nem tudtam! Köszöntünk (két puszi ahogy kell) és elsétáltam, különben is a sor végén állt hehehe (ja azért pajkosan megmutattam, hogy biza nekem már nem kell a sorban állni mert már van pecsétem )

Kértem egy sört magamnak és tesómnak egy prohárral. Megittuk, már amennyit, mert én egy decit tuti hagytam az aljában... Dokit láttam bemenni meg aztán kabátostól kimenni, gondoltam elmegy (ki is voltam kicsit, hogy el sem köszön micsoda bunkó- de hát ő nem olyan hitegettem a másik énem....)

Vártam hogy megjöjjön Mc Táncoslábú, de sehol, minimum egy óra telt el amikor nővéremnek kijelentettem: "ezt hívják úgy Két szék közül a pad alá"

Ebben a pillanatban megjött Mc Táncoslábú, egyből kiszúrtam, jól nézett ki és mindenki körül rajongta :) oda jött adott két puszit, ezt többet felvont szemöldökkel nézték, mivel azért tisztán látszott, hogy ez nem holmi baráti cuppantás. ( Persze ez is a hülye Sörház miatt van, ahol először táncoltunk és megcsókolt. Bár erről még nem meséltem, mert úgy gondoltam részegség miatt volt)

Pityesz mondta is nővéremnek, hogy szegény ZST-t (Mc Táncoslábú) üsse le mert nyomul a hugára.... nővérem persze csak nevetett!

Táncikáltunk Nándival egyet, telt az idő beszélgettünk kint az előtérben amikor Doki kiesett a tánctérről... Néztem rá...ő nézett rám és oda jött.

Jól vagy?

Igen azt hiszem, csak kis hőemelkedésem lehet. Azt hittem már elmentél.

Nem mennék el köszönés nékül, tudod jól! Amúgy én szedek antibiotikumot, úgyhogy most így kiugrátam magam és jobban lettem. Neked is írok fel, hogy jobban legyél.

Nem kell!

Akkor mennjünk táncolni!

(elmentünk)

tök jó volt, tényleg.:)

Azért jöttél ide mert azt hitted nem vagyok itt mi?  (semmi válasz)

5 perc után...

Azért merrt tudtam, hogy itt vagy, egy jó pollácos ebbe a buliba jön...

Tánc után, elment haza, valami haverjával. Fel ajánlotta, hogy haza visz, de a cuccaim Nándi szobájában voltak, ő meg kitudja hol iszik éppen :)

Smseztünk, majd megjelent ZsT, hogy akkor most ő fog engem megtáncoltatni. Jól estett, hogy nem felejtett el. Mentünk is táncoltunk hajnalig....

Végül is nagyon jól sikerült buli volt, kicsit kusza, kicsit alkohol mentes, szóval Nagyon egyedi!!!!

De még mindig jobb két szék fölött lenni, mint pad alatt....

(persze nem garantált, hogy ez tartós, sőt...)

:)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://codhun.blog.hu/api/trackback/id/tr37669472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bencom 2008.09.19. 19:25:30

bigámista boszi :D

Nussi 2008.09.21. 20:45:04

Drága Nővérkém!
Tudod jól, hogy én személy szerint Doki párti vagyok :$ És szerintem azt is tudod, véleményem szerint Doki szeret Téged. (Hülye lenne nem szeretni egy ilyen lányt!) Méghozzá nagyon szeret. Csak fél. Mindenki fél.
Olyan ez, mint amikor valaki fél a tűztől, mert egyszer már megégett. A bátrak újra a tűz közelébe mennek: legyőzni a félelmüket, felülkerekedni önmagukon. Mások, akiket nem neveznék gyávának, inkább óvatosnak, nem mennek a tűz közelébe, nem akarnak megégni.
Kár, hogy ilyenkor ezek az emberek nem gondolnak bele abba, hogy nem csak a szeretetbe/szakításba lehet megsérülni/megégni/meghalni. Ugyanúgy bele lehet halni a szeretet hiányába is. És inkább bánjunk valamit, amit megtettünk, mint keseregjünk egy örök életen át azon, amihez túl gyávák voltunk.

(L) N.
süti beállítások módosítása