HTML

mindennapok

Minden nap történik valami...és szeretném megörökíteni az észrevételeimet, érzéseimet!

Friss topikok

  • Kadarka Jánoska: Na mi lett az esküvővel, megvolt? És azóta minden OK? (2020.09.12. 21:24) Lehetetlen?
  • cod: @Nyalfi: Kedves "Barátom" ha figyelmesen olvastál volna rájöttél volna h én is a neten találtam ez... (2011.07.19. 12:34) bakancsfűzők és szineik...érdekes...
  • Nussi: Egyébként, én biztosan úgy csinálnám, hogy fognék egy papírt, és több részre osztanám. Pl. Ki az,... (2010.06.07. 20:31) E
  • lelketlen: Hát sok-sok kitartást kívánok hozzá. Hidd el értelek, én is csúszok, saját hibámon kívül, még1 fél... (2010.01.21. 16:26) Nekem nem ketyeg az órám!
  • Nussi: Jeeeeeeeeeee! :D És MEGLEPETÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS! ^^ Szeder (2009.08.07. 16:56) nyári pillanatok

Linkblog

egy pici történet

2008.09.26. 19:07 | cod | 1 komment

Címkék: reményhez

Éjfél körül járhatott, amikor a lánynak megszólalt a telefonja.

Álmosan szólt bele, hiszen már egy jó órája aludt!

- Igen? Tessék?

- Szia! Én vagyok, lejössz a ház elé? Itt várlak!

A lány a kijelzője nézett, a telefon igazolta, hogy a hang bizony az övé, nem álmodik. Nem volt idő gondolkozni, hát igent mondott. Gyorsan összeszedte magát, magára kapott egy pulcsit és egy vékony vászonnadrágot. Felvette a kulcsát és a sötét lépcsőházba lépett, ekkor már járt az agya. Vajon mi baj lehet, miért van itt?

Leért, a piros autó zúgott az esőben. Beszállt, a férfira nézett kérdően. Ő a szép barna szemével végig mérte, és puszit nyomott az arcára. A lánynak nagyon jól esett. Több, mint jól. A fiú mosolygott rá, pont, mint régen. Fel volt villanyozva, a lányra nézett.

Velem alszol? – kérdezte.  Szinte belepirult a kérdésbe.

A lány meglepődött, de nem vágyott másra, mint hogy az ő vállára hajthassa a fejét. Mint ha meghallgatta volna a remény a kéréseit mielőtt lefeküdt. Most ott ült mellette és egymásra néztek.

A lány elmosolyodott, és visszapuszilta…

Nálad alszok, jelentette ki határozottan. Elindultak, a kocsi halkan mozgott a sötétségben.

A fiúból dőlt a szó, a lány csillogó szemekkel nézett rá és hallgatta.

Vezetés közben a tarkóját simogatta, emlékezett rá, hogy ő ezt mennyire szereti. Most is tisztán látszott rajta, hogy jól esik a simogatás.

Megérkeztek, ott álltak a háza előtt, a kocsi illatára figyelt, mindig is szerette ezt a szagot, szívesen szál be mellé. A fiúra nézett és ő is rá. Megtörtént az első csók, az újabb első csók.

 

A lakásban kellemes idő volt. Levették a kabátot. A szobába mentek, és csókolóztak, a lány levette róla a pulcsit pólóval együtt, végig simogatta a vállát, a mellkasát, a finom puha ápolt bőrét mindig szívesen érintette meg.

A fiú is kedvet kapott a vetkőztetéshez, és a lány pulcsija alá bújtatta kezét. Hideg volt a keze, így a lány automatikusan közelebb bújt. Végül lekerültek a ruhák, a lányon már csak a piros bugyija maradt

Oh, piros! - jegyezte meg elismerően a fiú.

A lány elpirult, amiből a fiú semmit nem vett észre, hiszen teljesen sötét volt.

Szeretkeztek, annyi idő után újra.

 

Csendben feküdtek egymás mellett, szorosan össze búja. Egymás energiáját szívták be…

- Vettem neked gumimacit, mert tudom, hogy szereted. Ezzel felpattant és megjelent egy csomag Hariboval a kezében. Visszabújt a lány mellé, és ették a finomságot, majd elaludtak.

 

Reggel a fiú telefonja csipogott, kibujt mellőle csendben, de a lány is felébredt.

- Te még maradj, van egy kis dolgom a kórházban, de nem sokára jövök.

A lány ezzel le is tudta, és visszaaludt.

Három óra múlva a fiú, egy tálcával a kezében ült az ágy szélén és ébresztgette a lányt.

Lány álmosan nézett ki a takaró alól. A fiú átnyújtotta neki a tálcát és bebujt mellé, így együtt reggeliztek az ágyban.

Délben haza vitte a lányt, és megkérdezte hogy este nála aludhat-e.

A lány boldogan mondott igen.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://codhun.blog.hu/api/trackback/id/tr29683496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bencom 2008.09.26. 19:20:03

Heppyend?
süti beállítások módosítása