HTML

mindennapok

Minden nap történik valami...és szeretném megörökíteni az észrevételeimet, érzéseimet!

Friss topikok

  • Kadarka Jánoska: Na mi lett az esküvővel, megvolt? És azóta minden OK? (2020.09.12. 21:24) Lehetetlen?
  • cod: @Nyalfi: Kedves "Barátom" ha figyelmesen olvastál volna rájöttél volna h én is a neten találtam ez... (2011.07.19. 12:34) bakancsfűzők és szineik...érdekes...
  • Nussi: Egyébként, én biztosan úgy csinálnám, hogy fognék egy papírt, és több részre osztanám. Pl. Ki az,... (2010.06.07. 20:31) E
  • lelketlen: Hát sok-sok kitartást kívánok hozzá. Hidd el értelek, én is csúszok, saját hibámon kívül, még1 fél... (2010.01.21. 16:26) Nekem nem ketyeg az órám!
  • Nussi: Jeeeeeeeeeee! :D És MEGLEPETÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS! ^^ Szeder (2009.08.07. 16:56) nyári pillanatok

Linkblog

Jóbarátok?!

2009.01.07. 11:05 | cod | 2 komment

Címkék: barátság stb küszködés

Nem tudom hogy-hogy fog még ez a blog alakulni, azt tudom miről fog szólni, csak az összhang nem rajzolódott ki. Most villog az a kib*szott kurzor, de nem tudom hogy is fogalmazzam meg. Na jó kezdjük az elején.

Egy szőke kisfiút visz az anyukája az oviba, és egy barna kislányt is épp ugyan így visz épp ugyan abba az oviba egy másik anyuka. Összetalálkoznak és az úton beszélgetni kezdenek. A két kisgyerek jól szemügyre veszi egymást, nem is gondolják, hogy az elkövetkezendő 18 évben mi fejlődik majd ki közöttük. Dráma nem lesz túl sok, szeder, megértés és összhang... 18 év ennyire képes... "csak" Hiányzol Danikám nagyon....

Lássuk csak még barát: Talán P kell megemlítenem (nem írom ki a nevét, aki olvassa ezt a blogot nagyjából úgy is tudja kiről beszélek). Ő az én őrangyalom, tudom hogy ugrana ha szólnék hogy baj van, nincs ki mondva, de tudjuk hogy fontosak vagyunk egymásnak, szeretünk együtt bulizni, éjszakákat átbeszélgetni, nevetni, sörözni, koncertre járni. Felhívjuk egymást rendre és smst is váltunk elég gyakran... Ha lelki gondja van felhív vagy engem vagy nővérem, fizikálisan ugyan nem tudom megvédeni, de bármikor bárki ellen kiállnék mellette ha arról lenne szó, és tudom hogy, ez kölcsönös. Ennél több nem is kell.

Az én Húgom Nussi: Meglátni és megszeretni. Nem tagadom interneten ismertem meg, rengeteget beszélgettünk, mielőtt találkoztunk volna. A találkozás egy Pesti  Klubban volt, nagyon jó volt, nagyon sokat nevettünk, igazán semmi zavar nem volt köztünk. Őt nagyon Szeder! Azóta is... és mindig és mindenkor... Ő az én legjobb barátnőm...

Azt hiszem ennyi az én igaz barátaimnak a száma. (akikhez nem fűz rokoni viszony, mert nővérem kihagytam a felsorolásból...)

Bennük feltétlenül, 100%-ig megbízok. Nincs csomó. Tudom hogy, nem szúrnának se szíven, se hátba. Tudom, hogy én se tenném meg velük, ismerem a határaikat, ők is az enyémeket. Több emberről azt hiszem ugyan ezt nem mondhatom el, van még pár ember akiket kedvelek, sőt rengeteg ilyen ember van, de ha a szívemet el kéne osztanom akkor kapna Anyukám, Apukám, Ivett, az Ivett kisfia, Tamás (már ha elfogadja) Dani, P és a Húgom!

Mc Szeretni való? Igen kedvelem, de ő most elfog tolni magától, meg is értem... legyen így... de akkor nekem is ezt kell tennem... így meg lesz a csomó.

A bejegyzés trackback címe:

https://codhun.blog.hu/api/trackback/id/tr10863093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nussi 2009.01.07. 11:33:53

Emlékszel a pózer vámpírunkra? :D Profin zavarunk meg embereket smárolás közben :D
Szeder, nagyon nagyon szeder ^^
N.

Trallabille 2009.01.07. 12:57:17

Bolond. Nem tollak el. Sőt még közelebb is jöttél. Csak a jobboldalról bejöttél középre. Oda ahova a barátokat engedem. Tudod kiket. Csak a abból a pici kis részből áttelek máshova. Ennyi. A pici kis részt pedig töröltem. Nincs többé.
100% ennyit adhatok. Ha neked jó, akkor nincs csomó, ha nem elég, akkor van...
süti beállítások módosítása