HTML

mindennapok

Minden nap történik valami...és szeretném megörökíteni az észrevételeimet, érzéseimet!

Friss topikok

  • Kadarka Jánoska: Na mi lett az esküvővel, megvolt? És azóta minden OK? (2020.09.12. 21:24) Lehetetlen?
  • cod: @Nyalfi: Kedves "Barátom" ha figyelmesen olvastál volna rájöttél volna h én is a neten találtam ez... (2011.07.19. 12:34) bakancsfűzők és szineik...érdekes...
  • Nussi: Egyébként, én biztosan úgy csinálnám, hogy fognék egy papírt, és több részre osztanám. Pl. Ki az,... (2010.06.07. 20:31) E
  • lelketlen: Hát sok-sok kitartást kívánok hozzá. Hidd el értelek, én is csúszok, saját hibámon kívül, még1 fél... (2010.01.21. 16:26) Nekem nem ketyeg az órám!
  • Nussi: Jeeeeeeeeeee! :D És MEGLEPETÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS! ^^ Szeder (2009.08.07. 16:56) nyári pillanatok

Linkblog

Hajpakolás....:)

2009.05.28. 12:32 | cod | 1 komment

Címkék: hajpakolás

Töredezett hajvégek gyógyítása.

Három deci sört keverj össze egy tojássárgájával (ha rövid a hajad, elég kettő). Ezt masszírozd a hajadra, majd három perc múlva öblítsd le. A tojás fényesíti, a sör táplálja a hajszálakat. A maradék sört pedig, idd meg, ez frissiti fel nyelőcsövedet és pocodat is, élénkiti az elmédet....

ez komoly;) csak Nussóónak és Nekem :)

 

Pakolás megfáradt hajra

Keverj össze alaposan 2 tojás sárgáját és 1 kupica rumot. Hajmosás előtt nedvesítsd be a hajad, majd kend a hajadra és a fejbőrre a keveréket. Hagyjd rajta negyed óráig, öblítsd le, majd moss hajat. A tojássárgák táplálják, a rum pedig fényessé teszi a hajunkat. A rum is hasomlóan jó hatással van a belsőszervekre :)

 

Tojással és mézzel

Igazi vitaminbomba a száraz, töredezett haj számára a mézes-tojásos pakolás. Egy-két tojássárgájához keverj két-három evőkanál mézet. Ha hoszú a hajad, egy kis tejföllel higíthatod a keveréket. Hagyd hatni legalább fél órát, majd alaposan moss hajat.

 

Természetes csillogás

Selymes fénnyel csillogó lesz a hajad, ha citromleves vagy ecetes vízzel öblíted át mosás után. Egy liter vízhez maximum fél deciliter citromlevet vagy ecetet használj, különben a víz túl savas lesz. Az emulzió csökkenti a fejből zsírosodását is. Nem szükséges kiöblíteni.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://codhun.blog.hu/api/trackback/id/tr111148708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nussi 2009.05.28. 18:03:39

Én keresem az arcpakolást :D

Szeder!!!
N.
süti beállítások módosítása