HTML

mindennapok

Minden nap történik valami...és szeretném megörökíteni az észrevételeimet, érzéseimet!

Friss topikok

  • Kadarka Jánoska: Na mi lett az esküvővel, megvolt? És azóta minden OK? (2020.09.12. 21:24) Lehetetlen?
  • cod: @Nyalfi: Kedves "Barátom" ha figyelmesen olvastál volna rájöttél volna h én is a neten találtam ez... (2011.07.19. 12:34) bakancsfűzők és szineik...érdekes...
  • Nussi: Egyébként, én biztosan úgy csinálnám, hogy fognék egy papírt, és több részre osztanám. Pl. Ki az,... (2010.06.07. 20:31) E
  • lelketlen: Hát sok-sok kitartást kívánok hozzá. Hidd el értelek, én is csúszok, saját hibámon kívül, még1 fél... (2010.01.21. 16:26) Nekem nem ketyeg az órám!
  • Nussi: Jeeeeeeeeeee! :D És MEGLEPETÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS! ^^ Szeder (2009.08.07. 16:56) nyári pillanatok

Linkblog

hétvége?

2009.02.16. 14:39 | cod | Szólj hozzá!

Címkék: munka filmek unalom

Nincs igazából kedvem írni. Elvileg a héten megszületi Zsomborka. Amit már nagyon várok, várunk. Többek szerint késni fog, majd meglátjuk hogy tervezi a kis királyfi.

A hétvégét sikerült végre újra együtt tölteni Tomival. Tegnap este nagyon jót beszélgettünk. Több filmet is megnéztünk, Gyűrűk Uráztunk is. Bálint napon semmi érdekes nem történ az együtt habos fürdőzésen kívül, nagyon jó volt. Olyan „túl” bensőséges volt, nem rossz értelemben „túl” hanem jó értelemben.

Egyik barátnőm megkérdezte, ha tehetném, melyik kapcsolatomat törölném ki az életemből. Nem tudom igazából, azóta sem eldönteni. Vagy Sziszt vagy Dokit. Végül is nem is lényeges.

Néztünk egy filmet (nem tudom mi a címe, mert annyira nem volt jó) amiben volt egy nagyon jó elmélet a családról, otthonról. Nem tudom szó szerint idézni, de a lényege az volt, hogy ha elköltözünk, otthonról megszűnik számunkra a család. Az érzés, a tudat, az otthon. Utána egész életünkben azért harcolunk, hogy visszakapjuk, hogy megteremtsük a saját otthontól elszakított családunkat. A mi új családunk nem más, mint otthonra vágyó emberek csoportja. Az otthon biztonság, amire mindenki vágyik, még ha nem is vallja be, vagy nem is tud róla.

Ezen kívül még megnéztük a Mézengúzt, ami szintén nem nagy eresztés, de az „azért dolgozunk egész életünkben, hogy egész életünkben dolgozhassunk” egész találó kijelentés volt.

Legyen egyelőre mára ennyi…

A bejegyzés trackback címe:

https://codhun.blog.hu/api/trackback/id/tr99946525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása