HTML

mindennapok

Minden nap történik valami...és szeretném megörökíteni az észrevételeimet, érzéseimet!

Friss topikok

  • Kadarka Jánoska: Na mi lett az esküvővel, megvolt? És azóta minden OK? (2020.09.12. 21:24) Lehetetlen?
  • cod: @Nyalfi: Kedves "Barátom" ha figyelmesen olvastál volna rájöttél volna h én is a neten találtam ez... (2011.07.19. 12:34) bakancsfűzők és szineik...érdekes...
  • Nussi: Egyébként, én biztosan úgy csinálnám, hogy fognék egy papírt, és több részre osztanám. Pl. Ki az,... (2010.06.07. 20:31) E
  • lelketlen: Hát sok-sok kitartást kívánok hozzá. Hidd el értelek, én is csúszok, saját hibámon kívül, még1 fél... (2010.01.21. 16:26) Nekem nem ketyeg az órám!
  • Nussi: Jeeeeeeeeeee! :D És MEGLEPETÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS! ^^ Szeder (2009.08.07. 16:56) nyári pillanatok

Linkblog

újra...

2008.11.19. 19:44 | cod | 1 komment

Elvesztem a zh-k az iskola a tanulás a ZsT-zés és a rossz net tengerében, ezért nem írok mostanában. Próbálok most egy hosszabb lélegzetű dolgot véghez vinni. Holnap például Lineáris Algebra Zh-m lesz. Tanultam, remélem meg lesz az eredménye!

            Azon kívül, hogy fáradt vagyok, tök jó minden. Tegnap voltam Blues esten Kiskorsóban Eszterékkel, meg pár új ismerősömmel. Már fele annyit sem járok oda, bár nem is hiányzik. A hangulat jó volt, a zenészek nagyon ügyesek voltak. Mindenki éhező fülekkel ment szerintem, és meg kaptuk, amit akartunk. Tomi nem volt velem, edzésen volt. Tizenegy körül mentem haza hozzá, együtt bújtunk ágyba. Szeretek mellette aludni, nagyon megnyugtató. Mindig a tarkómon érzem a lélegzetét, a legjobb altatódal. A múlt hétvége volt az első olyan hétvégénk, amit együtt töltöttünk. Péntek délutántól hétfő reggelig. Azt hiszem, nem próbálom meg leírni milyen volt, mert nem lehet… Rengeteget hülyéskedtünk, főztünk egymásnak, pihiztünk, végre délben keltünk, nem úgy mint máskor. Nagyon jó volt!

Az egyik napomat Doki zavarta meg, hívott. Pár hete találkoztunk, amellett hogy közölte szeretné újra, meg szeretne össze költözni velem, nem történt semmi. Ez persze nem rajta múlt. Bár hiányzik, mint ember, mint férfi már nem. Nem tagadom, az egyénisége nagyon is hiányzik néha, nem rossz hogy néha találkozunk, nem kavar fel. Inkább megnyugtat, hogy jól van, hogy él, bár kicsit meg van zuhanva, úgy vettem észre. Erős fiú, kibírja. Én is kibírtam valahogy, nem így van?

 

Másról:

Drága Tig, örülök nagyon, hogy sikerült egyet közösen kávéznunk azon a szép napos reggeli órán. Remélem, megismételjük hamarosan.

 

Vasárnap lesz az én Drága Egyetlen Hugicám Szalagavatója. Már nagyon várom, hiszen én is meg lettem hívva, és az összes tudásom, szerencsém összeszedem, hogy ott tudjak lenni! Már nagyon hiányzol! És a táncot sem hagynám ki szívesen! Már csak pár nap…

 

Most megyek…

 

A bejegyzés trackback címe:

https://codhun.blog.hu/api/trackback/id/tr57778344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nussi 2008.11.19. 20:10:04

Te is nagyon hiányzol nekem, és nagyon szeretlek, és nagyon várlak, és már alig várom, hogy együtt legyünk végre vasárnap!
Még szép, hogy meg lettél hívva!
Kéz és lábtörést holnapra! Puszi!
N.
süti beállítások módosítása