HTML

mindennapok

Minden nap történik valami...és szeretném megörökíteni az észrevételeimet, érzéseimet!

Friss topikok

  • Kadarka Jánoska: Na mi lett az esküvővel, megvolt? És azóta minden OK? (2020.09.12. 21:24) Lehetetlen?
  • cod: @Nyalfi: Kedves "Barátom" ha figyelmesen olvastál volna rájöttél volna h én is a neten találtam ez... (2011.07.19. 12:34) bakancsfűzők és szineik...érdekes...
  • Nussi: Egyébként, én biztosan úgy csinálnám, hogy fognék egy papírt, és több részre osztanám. Pl. Ki az,... (2010.06.07. 20:31) E
  • lelketlen: Hát sok-sok kitartást kívánok hozzá. Hidd el értelek, én is csúszok, saját hibámon kívül, még1 fél... (2010.01.21. 16:26) Nekem nem ketyeg az órám!
  • Nussi: Jeeeeeeeeeee! :D És MEGLEPETÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS! ^^ Szeder (2009.08.07. 16:56) nyári pillanatok

Linkblog

este

2009.01.06. 14:33 | cod | 1 komment

Címkék: súrlódás mentesítés

Tegnap, amikor először hívott: Közölte, hogy most ért Pécsre. Ha akarok, átmehetek, de még mindig beteg. „nem akarom, hogy elkapd.” Kicsit rosszul esett ugyan, hogy nem akar látni, de megmagyarázták, hogy milyen jó fej, hiszen, nem akarja, hogy beteg legyek. Nem is mentem át hozzá. Fél 11 körül értem haza Mc Szeretnivalóval tv-ztünk meg neteztünk a koleszban. Haza indultam, egy jó kis összeveszés után. Metsző hideg vágta meg a testem az utcán. Jól esett, most ezen a télen először. Éreztem, ahogy az arcom, a fülem égni kezd, és szépen lassan a kezem is. Felszálltam a buszra, majd egy másikra, pont jól jött ki a lépés, ami igen csak ritkának számít már ilyen késő este. Haza érve, ledobáltam a cucaim és elkezdtem fogat mosni. Csörgött a telefonom: Mc Szeretnivaló. Hát beszélni nem tudtam nagyon, mert a számban a fogkefén kívül még egy jó adag fogkrémhab is volt. Nagyjából azért elmondtam neki, amit kérdezett. Letette.

Rögtön ezután következett a második hívása Tominak: „azt hittem átjössz…” hát azt hittem nem akarod. „rosszul hitted” Átmenjek?  „Gyeeerreee”

Füttyentett…. (ahogy W. mondaná, de nem érdekel)

Felöltöztem, átmentem. A gép előtt ült reszketett a láztól, és azzal a hülye focis játékkal játszott, amit utálok. „Most hagyd abba és nyomás be a takaró alá…” kisfiús vigyorral (amit úgy imádok:)) vonult be az ágyába. Betakargattam, megpuszilgattam, megmértük a lázát, szerencsére nem volt olyan magas. Kapott teát és engedélyeztem még egy Jóbarátok részt is.;):)

Végre sikerült tisztáznunk a szilveszteri súrlódást is, és megnyugtatott, hogy bár tényleg nemért egyet a tetoválásommal, attól még szépnek tart. (erről még nem meséltem, de kedves barátja D az újév hajnalán egy ilyesfajta mondatott nyögött ki nekem: „Tamásnak még ez a tetoválás se tetszik, pedig milyen jó!” Oké a tetoválás az oké, de mi az a „SE” akkor mi az, ami még nem tetszik neki rajtam”) Erre is választ kaptam. Igazából nem kerteltem kerek perec elmondtam, hogy mit mondott D és rákérdeztem a „se-re”. Azt mondta, hogy tuti nem mondott neki mást, és h minden tökéletes rajtam, minden tetszik neki! (nagyon-nagyon jól esett) Ja meg hogy, megfogja kérdezni D-től mire gondolt. Hát mondom Jó, alig várom, mit mond!

Összebújtunk és sokáig hallgattam, ahogy lélegzik, majd én is az álmok mezejére léptem.

Jó volt mellette elaludni. Több mint jó…

A bejegyzés trackback címe:

https://codhun.blog.hu/api/trackback/id/tr43861419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Trallabille 2009.01.06. 15:02:59

A tapasztalatot nem a kor adja, mit mondtam még mellé, de szerintem nyugodtan mennj át hozzá, mert biztos örülne neki... Ezt is mondtam. Látod-látod.
süti beállítások módosítása